NOVI BOLD LINKIN

 

Bold Linkin je vrhunec inovacij, osredotočen na tehnične in estetske podrobnosti, s poudarkom na inovacijo in dizajn v kolesarski industriji. Ustvarili so ga strastni kolesarji in je zasnovan za tiste, ki želijo vrhunsko izkušnjo tehnologije in dizajna.

KONCEPT

 Dolgoletne izkušnje na področju razvoja in izdelave okvirjev nas navdihujejo, da na novo definiramo pravila obstoječih tehnoloških konceptov. Integracija je bila vedno ključna značilnost naših koles in iskanje nekonvencionalnih idej za premikanje meja tehnologije, da bi ustvarili kolesa, ki so zasnovana tako, da izboljšajo izkušnjo voznikov.

 

S ciljem ustvariti najboljšo kakovost vožnje v kombinaciji s čistim, integriranim dizajnom, smo zavrgli načela klasične zasnove okvirja s polnim vzmetenjem in z integracijo zadnjega vzmetenja na novo definirali tradicionalne sisteme povezav, da bi ustrezali kinematiki in značilnostim vzmetenja našega okvirja.

novi

Progresivna geometrija v kombinaciji z inovativno tehnologijo notranjega vzmetenja prinaša popolno mešanico ravnotežja in nadzora.

 

Zahvaljujoč tej zasnovi je amortizer nameščen v najnižjem možnem položaju znotraj sprednjega trikotnika.

 

INTERNAL SUSPENSION TECHNOLOGY 

Togost okvirja, nizko težišče in dovršeno delovanje vzmetenja so ključne lastnosti tehnologije ICT. Skrit pred udarci, vodo, umazanijo in drugimi zunanjimi vplivi zadnji amortizer zagotavlja konsistentno in optimalno delovanje ter hkrati dopušča daljše servisne intervale.  ICT vzmetenje kolesu omogoča odlično vodljivost, bolj stabilno ter samozavestno vožnjo na spustih.

Z notranjim nameščenim amortizerjem lahko oblikujemo ultra kompakten sistem povezav za majhno težo in visoko togost. Povezava je neposredno pritrjena na amortizer in nameščena na os znotraj okvirja, kar pomeni, da sistem vzmetenja ni več treba zgraditi okoli okvirja. Zaradi tega je naša povezava krajša od katere koli druge tradicionalne platforme za vzmetenje.

Uporaba zasnove povezave Virtual Pivot izboljša občutek vzmetenja, odzivnost na pedaliranje in zaviranje za maksimalno učinkovitost.