0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

OTROŠKO KOLO WOOM 4 20 COL COSMIC BLURPL

Hiter pregled

Kolo Woom 4 otroke uvaja v svet prestavljanja. Kolo ima osem prestav, ki jih je enostavno upravljati. Ne glede na to, ali se bodo otroci peljali v gozd ali v hrib, bodo z Woom 4 enostavno premagovali razdalje. Teža kolesa znaša le 7,7 kg (brez pedal).

Dostopnost: Ni na zalogi

529,99 €

Podrobnosti

ZAVORE

Ergonomsko oblikovane in nastavljive V-zavore. Zahtevajo le malo moči, da se kolo varno zaustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

PRESTAVE
Kolo ima menjalnik SRAM, ki je enostaven za upravljanje. Kolesarjem omogoča, da prestavljajo osem prestav z minimalno močjo roke.

HITRA ODSTRANITEV SPREDNJEGA KOLESA
Sistem za hitro sprostitev sprednjega kolesa omogoča hitro in enostavno namestitev in odstranjevanje sprednjega kolesa z okvirja. Priročno predvsem za transport kolesa v avtomobilu ali za zamenjavo pnevmatike.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 20 x 1.4″ Schwalbe Little Joe pnevmatike – Woom edition. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih.

KRMILO
Krmilo je možno prilagoditi tako v višino, kot v dolžino, kar pomeni, da kolo raste skupaj z otrokom in ves čas nudi optimalen položaj za vožnjo.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 70 kg.

VELIKOST ŠKATLE
104 x 55 x 22 cm

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 20 col

VIŠINA KRMILA: 770 mm

KOT KRIMILA: 68°

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 446 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 825 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 71,5°

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 560 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 710 mm

DOLŽINA POGONSKE ROČICE: 110 mm

PRILAGODITEV KRMILA: individualno prilagodljivi v višino in dolžino

Dodatne informacije

ŠIFRA IZDELKA WOOM.727784
Velikost 20
Proizvajalec WOOM