0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Prejšnja

OTROŠKO KOLO WOOM 6 KOLO 26 COL RDEČ (G)

Prejšnja

SCOTT STRIKE ERIDE 920 EVO 23

OTROŠKO KOLO WOOM OFF AIR 4 kolo 20 col

Hiter pregled

Woom OFF Air 4 je ultralahko in trpežno gorsko, 20-colsko otroško kolo s sprednjim vzmetenjem, kar omogoča maksimalno udobje in odličen nadzor nad kolesom na še tako razgibanem terenu. Zaviranje poteka preko zavore diska. Primerno za otroke od 6. - 8. leta oz. 118 – 130 cm višine. Tačka NI vključena. 


Material: aluminij


Teža: 9,2 kg (brez pedal)

Dostopnost: Na zalogi

929,99 €

Podrobnosti

Woom OFF Air 4 je ultralahko in trpežno gorsko, 20-colsko otroško kolo s sprednjim vzmetenjem, kar omogoča maksimalno udobje in odličen nadzor nad kolesom na še tako razgibanem terenu. Zaviranje poteka preko zavore diska. Primerno za otroke od 6. - 8. leta oz. 118 – 130 cm višine. Tačka NI vključena. 

Material: aluminij

Teža: 9,2 kg (brez pedal)

Posebnosti WOOM OFF AIR

 1. Močan okvir iz lahkega visokokvalitetnega aluminija s hidroformiranimi cevmi.
 2. Vzmetenje - Zagotavljajo udobnost in nadzor na najbolj razgibanih terenih.
 3. 9 SRAM prestav.
 4. Promax disk zavore za kolo spredaj/zadaj 140/140 mm.
 5. Visokokvalitetne pnevmatike znamke SCHWALBE iz gume ADDIX SPEED so vzdržljive in nudijo odličen oprijem ter ublažitev šoka.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija 6061 T6 z hidroformiranimi cevmi, na katerega sta pritrjeni 20″ kolesi. Zabavno in varno izkušnjo vožnje z zelo odzivnim upravljanjem kolesa omogočajo: enostavno dostopna nizka zgornja cev, nizko težišče in dolga medosna razdalja. Naknadno je omogočena tudi vgradnja potopne sedežne opore. Veriga je zaščitena z odporno plastično zaščito.

PRESTAVE

Kolo ima zadnji menjalnik SRAM X5, pri prestavni ročici je prav tako uporabljen SRAM X5. Kolo ima 9 prestav.

VILICE

Aluminijaste zračno vzmetene vilice so od proizvajalca RST. Omogočajo nastavitve blaženja odboja in kompresije, imajo tudi funkcijo zaklepanja. Pritrditev na cev fi 1 1/8″ - 1″. Prehodna os 100 x 15 mm. Hod 60 mm.

PLATIŠČA

Lahka aluminijasta platišča ALEXRIMS so pripravljena za uporabo brez zračnic in so velikosti 20″. Skoznje osi za največjo torzijsko trdnost (100 x 15 mm spredaj/135 x 12 mm zadaj). Platišča imajo 20 naper z dvojno prekrižanim naperjem. Nameščene so aluminijaste tuljavke in pesta ventil.

PNEVMATIKE

Kolesa Woom 4 OFF Air imajo 20" pnevmatike Schwalbe Rocket Ron, ki imajo izredno dober oprijem. Dodana je gumijasta zmes ADDIX SPEED in Tubeless Easy tehnologija. Pnevmatike imajo presta ventil in so Tubeless-ready.

KRMILNI LEŽAJ

Kolo ima integriran 1 1/8"-1" krmilni ležaj. Industrijski ležaji so zatesnjeni.

KRMILO

Krmilo je oblikovano iz širokih in lahkih aluminijastih palic s stožčastimi konci. Široko je 585 mm in dvignjeno 20 mm.

KRMILJE

Krmilje je narejeno iz kovanega aluminija in je strojno obdelano s CNC tehnologijo. Krmilo je pritrjeno z dvema objemkama in omogoča +/-15° za nastavitev tako višine krmila kot tudi naklona (+/-15° flipflop dizajn za nastavitev višine krmila). Dolžina krmilja je 50 mm. Višina je 20 mm.
 

ROČAJI

Ročaji so po zaslugi majhnega premera primerni za otroke. Zaradi dodatno ojačane kontaktne površine za dlani so ročaji izjemno udobni. Narejeni so iz 100% silikona, kar omogoča najboljši oprijem. Dodatna funkcija je tudi zaklep, ki preprečuje zavijanje.

SEDEŽNA OPORA

Sedežna opora je dimenzije 27,2, x 250 mm in je narejena iz anodiziranega aluminija, označena je tudi minimalna mera za vstavljanje.

OBJEMKA ZA SEDEŽNO OPORO

Kolo ima hitro sprostitveno aluminijasto objemko za sedežno oporo. Izjemno dolga ročica omogoča hitro sprostitev in je enostavna za uporabljanje, saj zahteva le minimalno moč. Ni nevarnosti obračanja in/ali zavijanja.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza specifičnostim gorske vožnje, dizajn je trail-ready. Ergonomska in starosti primerna oblika se prilega medenici kolesarja. Dodatna prednost so tudi stranske stranice, ki so odporne proti obrabi med naslanjanjem na steno.

POGONSKI SKLOP

Gonilke so iz lahkega kovanega aluminija 110 mm z ozkim Q-faktorjem. Na kolo je nameščen ozko-širok verižnik z 28 zobmi in razponom zobnikov 11–32T. Pedala so iz najlona, ki je dodatno ojačan z vlakni, dodatno so pritrjeni tudi kovinski zatiči za boljši oprijem. Uporabljena je Cr-Mo os in industrijski kroglični ležaji.

ZAVORE
Zavorne ročice so ergonomsko oblikovane prav za otroške roke. Uporabljen je hidravlični zavorni disk Promax s premerom rotorja spredaj/zadaj 140/140 mm.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
50 kg (največja skupna teža kolesa, kolesarja in tovora).


PRILOŽENO ORODJE
V paketu je priložen 4 mm imbus ključ in 8 mm imbus ključ za sprednje kolo in pedale. Dodatki so na voljo posebej.

VELIKOST PAKETA

112 x 64 x 23 cm

GEOMETRIJA KOLESA:

 • Velikost koles: 20 colska kolesa
 • Višina krmila: 79.5 cm
 • Prilagodljivost krmila: Kot +/- 15° Višina +/- 12 mm
 • Kot nagiba krmila: 69°
 • Razdalja med sedežem in krmilom: 46 cm
 • Medosna razdalja: 85 cm
 • Naklon cevi sedeža: 70°
 • Minimalna višina sedeža: 58 cm
 • Maksimalna višina sedeža: 73,5 cm
 • Dolžina gonilke: 11 cm

 

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.

Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.

Pomembno obvestilo. Zaradi težav z dobavljivostjo posameznih komponent (težave so povezane s situacijo COVID19) so posamezne komponente vašega kolesa Woom lahko drugačne, kot piše v priročniku za uporabo oz. so prikazane na sliki kolesa.  Le to ne vpliva na funkcionalnost samega kolesa. 

 

Dodatne informacije

ŠIFRA IZDELKA WOOM.170604
Velikost 20
Proizvajalec WOOM