0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

V naši ponudbi imamo pestro izbiro cestnih, gorskih, treking in električnih koles. Veliko poudarka namenimo ponudbi otroških koles, kjer se res trudimo, da imamo kvalitetna lahka kolesa primerna za vaše otroke. Pri nas lahko najdete tudi rabljena kolesa ali zamenjate kolo staro za novo. Smo pooblaščeni trgovec koles Scott, Trek, Pinarello, Dema, Woom in Bergamont ter električnih koles Moustache. Za vsa kolesa nudimo kakovosten servis z  več kot 30 letnimi izkušnjami.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kolesa

   

Elementi 1 do 10 od skupaj 220

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. OTROŠKO KOLO WOOM 4 20 COL COSMIC BLURPL

  Kolo Woom 4 otroke uvaja v svet prestavljanja. Kolo ima osem prestav, ki jih je enostavno upravljati. Ne glede na to, ali se bodo otroci peljali v gozd ali v hrib, bodo z Woom 4 enostavno premagovali razdalje. Teža kolesa znaša le 7,7 kg (brez pedal).

  459,99 €
 2. OTROŠKO KOLO WOOM 2 14 COL NEON OMEJENA

  Kolo Woom 2 otrokom olajša prehod s poganjalčka na kolo s pedali, ne da bi pri tem uporabljali pomožna kolesa. Otroci se v kratkem času naučijo veščin, ki jih potrebujejo za vožnjo: pritiskanje na pedala in ravnotežje. 

  Kolo je primerno za otroke stare 3 – 4,5 let oz. za otroke velike 95 – 110 cm.

  Teža kolesa znaša le 5 kg (brez pedal).

   

  409,99 €
 3. OTROŠKO KOLO WOOM 4 20 COL NEON OMEJENA

  Kolo Woom 4 otroke uvaja v svet prestavljanja. Kolo ima osem prestav, ki jih je enostavno upravljati. Ne glede na to, ali se bodo otroci peljali v gozd ali v hrib, bodo z Woom 4 enostavno premagovali razdalje. Teža kolesa znaša le 7,7 kg (brez pedal).

  529,99 €
 4. OTROŠKO KOLO WOOM 2 14 COL COSMI OMEJENA

  Kolo Woom 2 otrokom olajša prehod s poganjalčka na kolo s pedali, ne da bi pri tem uporabljali pomožna kolesa. Otroci se v kratkem času naučijo veščin, ki jih potrebujejo za vožnjo: pritiskanje na pedala in ravnotežje. 

  Kolo je primerno za otroke stare 3 – 4,5 let oz. za otroke velike 95 – 110 cm.

  Teža kolesa znaša le 5 kg (brez pedal).

   

  409,99 €
 5. RANSOM 600 23 SCOTT One

  MLADINSKO KOLO SCOTT RANSOM 600 2023 Scott Ransom 600 je hitro in sposobno gorsko kolo za otroke. S 26 "palčnimi platišči, otroško nastavitvijo dolgih potovalnih vilic (140 mm) in vzmetjo (130 mm) v kombinaciji s flip čipom.
 6. CESTNO KOLO PINARELLO X1 DB 23 105

  Pinarello serija X - popolna kombinacija zmogljivosti in udobja

  Cestna kolesa Pinarello X so namenjena vsem kolesarjem, ki vozijo iz čistega užitka, a jih še vedno navdušujejo močna pospeševanja in adrenalinski spusti. X je popolno kolo za zabavne vožnje in celodnevno udobje, zahvaljujoč kombinaciji posebej izbranih materialovedinstvene geometrije in resnično inovativnega zadnjega dela kolesa, ki omogoča popolno ravnovesje med odzivnostjozmogljivostjo in udobjem.

  V tem razredu so kolesa prepogosto težka in neodzivna, zato Pinarello tudi tokrat ni pozabil na svoj legendarni ‘DNA zmogljivosti‘. Cilj je bil razviti okvir, ki omogoča čisti užitek kolesarjenja z dirkalnim duhom, a brez kompromisa pri udobju tudi na najdaljših vožnjah.

  Skupaj s partnerji pri Torayju so razvili popolno karbonsko geometrijo za vzdržljivost in udobje, z znatno zmanjšano navpično togostjo v primerjavi z vrhunskim dirkalnim modelom cestnih koles Pinarello F. Z devetimi velikostmi pa bo vsak kolesar lahko našel svojega popolnega partnerja.

  Praktično izdelan po meri

  Položaj na kolesu je ključen, ko gre za udobje, zlasti na dolgih razdaljah. Zato lahko izbirate med devetimi različnimi velikostmi modelov Pinarello X – ki jih več kot pri katerih koli drugih vzdržljivostnih (endurance) cestnih kolesih.

  Ker je ustrezen položaj ključnega pomena za vsakega, ki stremi k velikim ciljem, je bila za Pinarello X razvita nova geometrija Endurance +, v kombinaciji s široko paleto velikosti krmila in krmilnih opor za cestna kolesa znamke Most.

   

  Udobje brez kompromisa

  Ko zabava šteje več kot zmaga, vam bo nova geometrija zagotovila optimalen položaj. Pri seriji X so se osredotočili na ustvarjanje idealne geometrije za sproščen položaj na kolesu. Novi zadnji del kolesa je zasnovan posebej za blaženje tresljajev, kar pomeni manj obremenitve vašega hrbta in več udobja na dolgih razdaljah.

  Pinarello X prav tako v celoti izkorišča najnovejše inovacije na področju kolesarskih obročev in plaščev, saj sta bili zadnji dve dirki Paris-Roubaix zmagani na običajnih cestnih okvirjih z 32 mm tubeless plaščih. To dokončno dokazuje, da je maksimalna širina plaščev rešitev, ko gre za uravnoteženje hitrosti in nadzora na težkem terenu.

  Poleg tega je ekskluzivna zasnova sedežnih opor za cestna kolesa Pinarello X rahlo ukrivljena, kar Pinarellovim inženirjem omogoča, da v celoti izkoristijo posebno postavitev ogljikovih vlaken T600 za blaženje tresljajev tudi na najtežjih cestah. To pomeni izjemno udobje, brez potrebe po dodajanju mehanskega sistema blaženja, ki bi povečal težo in drastično zmanjšal zmogljivost.

  Najboljša izbira ogljikovih vlaken

  V Pinarellu se vedno zanašajo na partnerja Toraynajboljšega proizvajalca ogljikovih vlaken na svetu. Njihov T600 predstavlja idealna ogljikova vlakna za okvir v kategoriji Endurance, s postavitvijo, ki ponuja idealno kombinacijo majhne težeodzivnosti in sposobnosti blaženja.

  Polimer ojačan s karbonskimi vlakni (CFRP) se uporablja za optimizacijo vsakega odseka okvirja, da se doseže želena togost in lahkotnost. Na primer, na območjih, kjer je prednostna togost, so izbrana vlakna z visokim modulom (HM), medtem ko so na območjih, kjer je moč bistvenega pomena, uporabljena vlakna z visoko trdnostjo (HT). Ta skrbna izbira prispeva k povečani udarni trdnosti in pomaga preprečiti zlom okvirja.

  Tehnične specifikacije serije X:

  • T600 UD: Struktura iz ogljikovih vlaken, optimizirana za udobje, z zaključkom, ki absorbira vse tresljaje za prijetno in udobno vožnjo.
  • Asymmetric frame: Popolnoma asimetrična zasnova okvirja
  • Vilice: Onda | Fork Flap - Stabilizira pretok zraka na sprednjem delu kolesa in močno izboljša aerodinamični koeficient.
  • Twin Arms: Največji prenos energije in absorpcija vibracij. Oba zadnja trikotnika okvirja sta simetrična z enotnim odzivom na pedaliranje. Omogočata, da cev sedeža bolj enakomerno absorbira silo, ki prihaja iz zadnjega kolesa.
  • Aerodinamična sedežna opora za cestno kolo
  • FSC aerodinamična in integrirana sprednja objemka sedežne opore
  • Think 2, za elektronske in mehanske grupe oziroma skupine opreme Shimano
  • TiCR popolnoma integrirana, notranja napeljava bovdnov in pletenic
  • TiCR integriran sklop krmilnih ležajev (1.5 zgoraj and 1.5 spodaj)
  • Italian thread BB - Navojni gonilni ležaj Italian BB, enostavna vgradnja in vzdrževanje, brez neželenih prizvokovFlatback profiles
  • Maksimalna širina plaščev: 700c x 32 mm
  • RAD SYSTEM disk zavore
  • Disc Flat Mount (max Ø160 mm)
  • Prednja os Ø12 x 100 mm Shimano
  • Zadnja os Ø12 x 142 mm Shimano

   

   Predstavljeno kolo:

  • grupa/skupina opreme: Shimano 105
  • set kolesarskih obročev: Shimano WH-RS171

   

 7. GRAVEL KOLO GRANDURANCE 6 23 BGM

  Bergamont Grandurance je odlično gravel kolo. Odlikuje ga odlična geometrija, dizajn in oprema.
 8. OTROŠKO KOLO WOOM 5 24 COL SIV (G)

  Na mladinskem kolesu Woom 5 24 col lahko otroci vozijo kot odrasli, z 8-stopenjskim zadnjim menjalnikom so opremljeni za svoje prve samostojne dogodivščine.

  Kolo je primerno za otroke stare 7–11 let oziroma za otroke velike 125–145 cm.

  Teža kolesa znaša le 8,7 kg (brez pedal).

  569,00 €
 9. eCULT OCTANE 112,NX SIV eCULT OCTANE 112,NX SIV
  -19%

  eCULT OCTANE 112,NX SIV

  Povsem novo električno kolo eCult Octane 112 je plod skupnega razvoja več slovenskih podjetij. V podjetju Cult d.o.o. smo poskrbeli za razvoj okvirja in za skrben izbor komponent, Domel d.o.o. pa je poskrbel, da kolo krasi moderen in predvsem močan ter zanesljiv motor. Motor je v celoti razvit v Sloveniji, poganja pa ga baterija, ki je prav tako plod slovenskega znanja.

  Kolo je bilo razvito z mislijo na uporabnika, ki se želi zapeljati po raznovrstnih podlagah, tako po asfaltiranih cestah kot po strmih enoslednicah, brez strahu, da bi ga ustavila strmina. Za to skrbita dva dejavnika.

  Moč motorja, ki ponuja kar neverjetnih 112Nm navora in zagotavlja dovolj moči tudi v najbolj strmih klancih, ter sodobna geometrija okvirja, ki zagotavlja dober prenos moči na podlago, nizko težišče ter dobre vozne lastnosti tako na vzponih kot tudi zahtevnih spustih. Celoten paket zaokrožuje še baterija, ki je integrirana v spodnjo cev okvirja in nudi kar 660Wh kapacitete.

  Splošna cena: 4.199,00 €

  Special Price 3.399,00 €

 10. MLADINSKO KOLO WOOM 6 26 COL ROZA LTD

  Kolo Woom 6  je inovativno in ultralahko kolo z 8-stopenjskim zadnjim menjalnikom. Zasnovano je za vsestransko uporabo mladih kolesarjev.

   

  Kolo je primerno za otroke stare  10–14 let oziroma za otroke velike 140–165 cm.

   

  Teža kolesa znaša le 9,7 kg (brez pedal).

  639,99 €

   

Elementi 1 do 10 od skupaj 220

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5