0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

MLADINSKO KOLO WOOM 6 26 COL ROZA LTD

Hiter pregled

Kolo Woom 6  je inovativno in ultralahko kolo z 8-stopenjskim zadnjim menjalnikom. Zasnovano je za vsestransko uporabo mladih kolesarjev.


 


Kolo je primerno za otroke stare  10–14 let oziroma za otroke velike 140–165 cm.


 


Teža kolesa znaša le 9,7 kg (brez pedal).

Dostopnost: Na zalogi

639,99 €

Podrobnosti

Kolo Woom 6  je inovativno in ultralahko kolo z 8-stopenjskim zadnjim menjalnikom. Zasnovano je za vsestransko uporabo mladih kolesarjev.

Kolo je primerno za otroke stare  10–14 let oziroma za otroke velike 140–165 cm.

Teža kolesa znaša le 9,7 kg (brez pedal).

 

ZAVORE
Ergonomsko oblikovane in nastavljive V-zavore. Zahtevajo le malo moči, da se kolo varno zaustavi.

PEDALA
Razdalja med pedaloma in dolžina zagonske ročice je ergonomsko prilagojena otrokom. Rezultat tega je optimalna drža in zelo naravni gibi.

OKVIR
Izredno lahek aluminijast okvir s pametno zasnovo geometrije glede na starost otroka zagotavlja zabavno in varno izkušnjo vožnje. Okvir je narejen iz lahkega, visokokakovostnega aluminija AA 6061 z obrobljenimi cevmi.

VILICE
Lahke vilice, narejene iz aluminija.

PRESTAVE
Natančno in gladko prestavljanje povečuje otrokov užitek v vožnji. Kolo ima zadnji menjalnik SRAM x4, ki je enostaven za upravljanje in kolesarjem omogoča, da prestavljajo prestave z minimalno močjo roke. Menjalnik ima osem prestav s širokim prestavnim razmerjem (28 zob spredaj in 11-32 zob zadaj).

HITRA ODSTRANITEV SPREDNJEGA KOLESA
Sistem za hitro sprostitev sprednjega kolesa omogoča hitro in enostavno namestitev in odstranjevanje sprednjega kolesa z okvirja. Priročno predvsem za transport kolesa v avtomobilu ali za zamenjavo pnevmatike.

SEDEŽ
Sedež je ena najpomembnejših stičnih točk med otrokom in kolesom in zelo vpliva na občutek pri vožnji. Sedež je zasnovan tako, da ustreza medenici otrok v določeni starostni skupini in jim omogoča pokončen položaj. Sedežna cev je izdelana iz eloksiranega aluminija.

NASTAVEK ZA VIŠANJE/NIŽANJE SEDEŽA
S pomočjo nastavka za prilagajanje višine sedeža, boste višino sedeža prilagodili hitro in brez dodatnega orodja. Objemka je izdelana iz aluminija.

PNEVMATIKE
Woom kolesa imajo pnevmatike, ki se lahko uporabljajo na najrazličnejših terenih. Ne glede na to, ali se otrok vozi po asfaltu ali gozdnih poteh, bodo pnevmatike zagotovile največji oprijem v vsakem vremenu in na kateri koli površini. Kolo ima 26 x 2,00″ Schwalbe Little Joe pnevmatike – Woom edition. Avtomobilski ventili omogočajo enostavno polnjenje na katerem koli bencinskem servisu. Odsevne črte na straneh pnevmatik omogočajo optimalno vidljivost tudi v slabih svetlobnih pogojih. 

KRMILO
Šriko in ergonomsko prilagojeno krmilo zagotavlja dober nadzor nad kolesom. Izdelano je iz črno eloksiranega in peskanega aluminja. Krmilo je možno prilagoditi tako v višino, kot v dolžino, kar pomeni, da kolo raste skupaj z otrokom in ves čas nudi optimalen položaj za vožnjo. Ročke na krmilu so otrokom prijazen zaradi majhnega premera in imajo ergonomsko oblikovano oprijemalno površino, brez škodljivih snovi.

MAKSIMALNA OBREMENITEV
Kolo je primerno za otroke do 90 kg.

DODATKI IN ORODJE
Orodje ni priloženo, dodatki so na voljo posebej.

GARANCIJA
Za uveljavljanje garancijskega zahtevka na proizvodih Woom, ki velja za ozemeljsko območje Republike Slovenije je potrebno predložiti potrdilo o nakupu – račun, iz katerega je razviden datum izročitve blaga in podatki, ki identificirajo blago.
Dajalec garancije jamči za garancijo v skladu z jamstvom proizvajalca za dobo 2 let.


SPECIFIKACIJE

VELIKOST KOLES: 26 col

VIŠINA KRMILA: 940 mm, ŠIRINA KRMILA: 640 mm

KOT KRIMILA: 69 °

RAZDALJA MED SEDEŽEM IN KRMILOM: 554 mm

MEDOSNA RAZDALJA: 1051 mm

KOT SEDEŽNE CEVI: 73 °

MINIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 760 mm

MAKSIMALNA VIŠINA SEDEŽA: 965 mm

PRILAGODITEV KRMILA: individualno prilagodljivi v višino in dolžino

DOLŽINA ROČIC NA GONILKAH: 150 mm

Dodatne informacije

ŠIFRA IZDELKA WOOM.727371
Velikost 26
Proizvajalec WOOM